Links

Vragen over de stream, ervaringen delen of tips voor de stream? Dan staan Wesley Frese en Eric Kuisch voor je klaar, zij willen graag met je in gesprek! Samen bouwen we aan de stream.

 

Hieronder zijn antwoorden te vinden naar veelgestelde vragen:

 

Houden jullie ook fysieke diensten?

Ja, sinds 30 augustus komen we als Evangelie Gemeente Houten weer beperkt bij elkaar. Meer weten? Ga dan naar onze evangeliegemeentehouten.nl.

 

Mijn stream hapert, wat moet ik doen?

Het kan zijn dat je internet verbinding wat traag is voor de livestream om goed te werken. Bij gebruik van YouTube kan je proberen om de kwaliteit te verminderen van de livestream zodat deze beter werkt. Klik hiervoor op het tandwiel rechts-onderin de speler en kies vervolgens onder het kopje 'kwaliteit' een lagere resolutie.

 

Mijn stream is wazig, wat moet ik doen?

YouTube kiest op basis van je internetsnelheid een gepaste streamkwaliteit, mocht dit niet goed werken kan je via de stappen die bij de bovenste vraag gesteld zijn een hogere resolutie kiezen.

 

Wanneer kan ik de stream terugkijken?

Dit kan in principe meteen na de livestream via dezelfde link, of wanneer deze op de 'terugkijken' pagina op deze website verschijnt.

 

Hoe reageer ik op de chat?

Hiervoor moet je een YouTube account hebben en ingelogd zijn.

 

Zijn mijn reacties zichtbaar voor iedereen?

Ja, iedereen die stream bekijkt of terugkijkt kan je reactie blijven zien. Voor persoonlijke vragen, opmerkingen, gebedspunten of ministry is er een apart telefoonnummer beschikbaar waar mensen voor je klaar staan. Deze is te vinden in ons bullet-in

 

De 'kijk live' knop werkt niet, wat moet ik doen?

Misschien is er geen stream bezig, kijk op onze homepagina wanneer we de volgende stream houden. Het kan ook zijn dat het nog niet de afgesproken starttijd is en we wat meer tijd nodig hebben met de voorbereiding, een moment geduld a.u.b. Indien deze wel bezig moet zijn probeer dan de back-up stream, start je browser opnieuw op of neem contact op met Maarten en Wesley.

 

Hoe lang duurt de dienst/livestream?

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid onderwerpen en items, maar we richten op 1 uur.

 

Hoe geef ik aan de collecte?

Dit is mogelijk via de Givt-app waarvan de QR code tijdens de livestream getoond zal worden. Het is ook mogelijk om te geven via ons bankrekeningnummer. Meer informatie over doneren is te vinden op evangeliegemeentehouten.nl/anbi.

 

Wie maken de livestream mogelijk?

De livestream is mogelijk gemaakt door een team van mensen. Vanuit de raad verzorgen Eric Kuisch en Wesley Frese de voorbereidingen. Vanuit de techniek is Maarten Verheul  verantwoordelijk (of 'the magic apostel'). Daarnaast is de livestream ook niet mogelijk zonder input van jullie als gemeenteleden en kijkers!

 

Ik heb een tip of feedback, waar kan ik die insturen?

Leuk dat je mee wilt denken! Tips of feedback zijn altijd welkom en kunnen ingestuurd worden in de chat als deze dringend is of via een mail naar Wesley Frese of Eric Kuisch.

 

Ik ben van buiten de Evangelie Gemeente Houten, mag ik ook de livestream bekijken?

Wat leuk dat je kijkt! Jazeker, de Evangelie Gemeente Houten stelt de livestream beschikbaar voor iedereen en heet je van harte welkom!

 

Op welke apparaten kunnen we de stream bekijken?

Dit kan op in principe op alle apparaten waar een internetverbinding op zit. Dit kan soms zelfs via de TV. Het beste is om op een laptop, computer of TV te kijken.

 

Kost de livestream mij mijn telefoon databundel?

Ja, indien je op een telefoon de livestream kijkt is het aan te raden om over te schakelen naar een Wi-Fi verbinden gezien de livestream anders uw databundel kan gebruiken. Kosten die hieraan verbonden zijn zijn afhankelijk van de afspraken met je telecomprovider.

 

Hoe kom ik meer te weten over de Evangelie Gemeente Houten?

Voor meer over de Evangelie Gemeente Houten wijzen wij je graag door naar onze hoofdsite, gebruik hiervoor de knop in de menubalk bovenaan deze pagina.

 

Mag ik de stream samen bekijken?

De Evangelie Gemeente Houten kan je niet verbieden om samen de stream te bekijken en we snappen dat dat veel gezelliger is, maar houd wel rekeningen met de afspraken vanuit de overheid omtrent contactmomenten. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het RIVM.

Meehelpen?

Vragen

Terugkijken